Aktuálně Proti zločinu!

Násilným trestným činem se zabývají liberečtí krajští kriminalisté, mladistvý skončil ve vazbě.

Násilné trestné činy se bohužel stávají i mezi mladistvými. Jeden zvlášť závažný zločin mezi mladistvými osobami vyšetřují krajští kriminalisté z Libereckého kraje od sobotního večera.

Policisté ihned po incidentu podezřelého z násilného trestného činu zadrželi, nehrozí tak pokračování v trestné činnosti. Případem se v současné době zabývají krajští kriminalisté a vzhledem k věku zadržené osoby a osoby poškozené, nebudou podávat žádné další informace.

AKTUALIZACE: ,,Zvlášť závažný zločin, který nyní již vyšetřují krajští kriminalisté, se stal v rámci jedné rodiny při konfliktu mezi příbuznými,“ uvedla nprap. Dagmar Sochorová. Zároveň dodala, že policisté nebudou sdělovat žádné další informace.

AKTUALIZACE II: Vyšetřovatel I. oddělení Odboru obecné kriminality KŘP Libereckého kraje zahájil trestní stíhání mladého muže pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Podali návrh státnímu zástupci podmět k vzetí obviněného do vazby, ten s návrhem souhlasil. Okresní soud v Jablonci nad Nisou 7. listopadu vzal obviněného muže do vazby.


Obdobné události jsou velmi psychicky náročné i pro samotné příslušníky Policie České republiky a členy dalších složek IZS. I proto mohou příslušníci a zaměstnanci složek IZS využít své krizové interventy.

Mohlo by se vám také líbit...