Aktuálně

1 Koruna česká pomůže projektu

Mnoho lidí ví, že projekt Ze života IZS nebyl, není a nebude komerčním projektem. Mnozí také ví, že web Ze života IZS vznikl díky skvělým lidem, kteří se rozhodli na web přispět. Díky daru Záchranné služby ASČR byly pořízeny klopové mikrofony, mikrofon jako takový na zrcadlovku a také stativ na mobil, zároveň došlo k přidání peněz na cestování za reportážemi a články, které pro vás vznikají. Díky věcným darům nejmenované osoby mám více bateriového prostoru do zrcadlovky na točení videí apod. Díky společnosti MMM – Real Men Fashion vám neumrznu, protože jsem dostal MIDU – mikino bundu vyrobenou v Čechách, která nás velké chlapy, ale i dámy, pořádně zahřeje!

Jeden čas na webu fungovala reklama, která měla pomoci „zaplatit“ výdaje na cestování, zaplatit ještě to, co potřebuji pro lepší tvorbu – program na střih videa, baterky do diktafonů, paměťové karty a stabilizátor na fotoaparát, abych nemusel nosit všude stativ – nezdá se to, ale něco to váží, takže bych rád pořídil batoh jen na tuto techniku. Ale nakonec reklama, kterou nemohu ovládat, není to, co tu chci.

Když jsem nyní koukal na počet laiků na FB stránce projektu Ze života IZS, je tam 17 137 palců. Pokud by každý poslal korunu na podporu projektu, je na všechno, co je potřeba a ještě minimálně na dva roky cestování za tím, co pro vás chystám.

Pokud je tu někdo, kdo by rád projekt podpořil, může poslat 1 Kč na číslo účtu 1287953013/3030, kdy jde o soukromý účet mě, jakožto autora projektu. Když do platby napíšete „Dar Ze života IZS“, budu vědět, že je to dar na to, co je třeba v rámci projektu. Taktéž budete zveřejněni v rubrice podporovatelé projektu (pokud nebudete chtít, dodejte to do poznámky platby) a také budete mít možnost domluvit se na focení Vás, Vaší rodiny nebo možnost získat mnou pořízené fotografie v originálním rozlišení pro vaší nekomerční potřebu. Jedna Vaše koruna tak pomůže projektu. Za korunu budete vidět, budete mít možnost získat fotografie, být vidět, mít možnost získat profi fotky… A hlavně, pomůžete něčemu, co má smysl.

Velký dík všem, kteří doteď projekt podpořili nebo projekt podpoří!

Mohlo by se vám také líbit...