Ze života složek IZS

Tábor IZS u Uněšova nadchne malé i velké

Mají vaše děti rády složky IZS? Zajímají se o hasiče, záchranáře, policisty nebo také o sport a další obdobné aktivity? Vyšlete je na tábor, který je pořádán již osmnáct let!

Vedoucí tábora začali v rámci pořádání táborů fungovat již před dvaceti lety v rámci tábora policejní akademie ve Svojšíně. Postupně se jim ale v hlavě začala rodit myšlenka, že by rádi pořádali své vlastní tábory… A před osmnácti lety se stal sen realitou. Tábor tak není jen pro děti rodičů ze složek IZS, ale pro všechny!

Letošní ročník tábora bude probíhat od 14. do 27. července v rekreačním středisku Melchiorova Huť u obce Úněšov. O děti od sedmi do sedmnácti let se budou starat vedoucí sloužící u složek IZS, případně studenti připravující se na služební poměr či zaměstnání u ZZS nebo ve zdravotnictví.

Bez nároku na honorář

Vedoucí tábora vše dělají bez nároku na honorář a cena 9 000 Kč pokryje náklady na tábor a místo, kde se tábor koná. Zajímavé na táboře je mimo jiné i to, že současní vedoucí sami dříve navštěvovali tento tábor po dobu několika let.

Děti budou ubytované v chatkách a ty menší pak ve zděné budově. Děti budou mít neomezené množství tekutin a pětkrát denně pro děti bude připraveno chutné jídlo. V dopoledních hodinách jsou v plánu návštěvy složek IZS. V odpoledních pak na děti čekají vycházky do okolí, nejrůznější sportovní aktivity, učení první pomoci a mnoho dalšího. Organizátoři tábora v současné době komunikují s celníky, armádou, ale také záchranáři z Prahy… Program tábora bude opravdu velmi pestrý!

A kdo ví… Třeba se malí i velcí a jejich rodiče potkají i s autorem projektu Ze života IZS.

Důležité informace závěrem:

Termín: 14. až 27. července

Děti se mohou hlásit od sedmi do sedmnácti let

Cena: 9 000 Kč

5xdenně strava, neomezený pitný režim

Bydlení v chatkách, menší děti ve zděné budově

Více informací naleznete na tomto webu

Foto: archiv tábora IZS

Mohlo by se vám také líbit...