Aktuálně Proti zločinu!

Násilnou smrtí tří osob se zabývají středočeští kriminalisté, podezřelý z vraždy je mrtev

V sobotu, 24. února, vyrážely všechny složky IZS k jednomu z bytových domů na ulici Na Radosti v Hořovicích. Hasiči do bytu za asistence policie vlezli za pomoci žebříku oknem. Nalezli v něm tři lidská těla.

Na místo tak okamžitě vyrazil výjezd SKPV z Územního odboru Beroun, a jelikož zranění zemřelých osob svědčila o násilném úmrtí, na místo vyrazil i výjezd z KŘP Středočeského kraje. V bytě zemřela žena a dvě děti. Kriminalisté společně se soudním lékařem a techniky SKPV ohledali těla obětí, místo trestného činu a provedli další šetření.

Vše nasvědčuje tomu, že pachatelem je přítel ženy. Po tom okamžitě začali pátrat policisté po celé republice. Nakonec byl nalezen bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku. I tam tak zamířili výjezd SKPV z ÚO Břeclav.

Vyšetřovatel z prvního oddělení OOK KŘP Středočeského kraje zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Nařízena byla soudní pitva u všech tří zemřelých osob z Hořovic. Pitva bude nařízena i u muže nalezeného na Břeclavsku. Kriminalisté ze Středočeského i Jihomoravského kraje společně na případech spolupracují.

Mohlo by se vám také líbit...