Aktuálně

Při tragické nehodě na Chebsku zemřeli tři mladí lidé, kriminalisté hledají svědky nehody

V pátek, 12. ledna, došlo krátce po třinácté hodině na silnici č. 64 u Hazlova na Chebsku k vážné dopravní nehodě. Osobní vozidlo vyletělo ze silnice a narazilo do stromu.

Nehoda byla nahlášena s následným požárem vozu. Na místo tak vyrazili neprodleně hasiči stejně tak jako záchranáři a policisté. Při nehodě bohužel zemřel dvaadvacetiletý řidič a spolujezdci ve věku pětadvacet a devětadvacet let. Na místo tak krom policistů z Oddělení dopravních nehod ÚO Cheb vyrazila i výjezdová skupina kriminalistů.

Právě chebští kriminalisté hledají případné svědky této nehody. „Žádáme případné svědky této tragické dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Děkujeme,“ uvedli policisté na síti X.

Z jednoho z videí je vidět, jak se vozidlo změnilo vyloženě v ohnivou kouli. Prosíme, jezděte tak, aby se vám toto nestalo!

Aktualizace: ,,K té mělo dojít tak, že devětadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Dodge, který jel ve směru na Aš, při předjíždění několika vozidel nepřizpůsobil rychlost stavu a povrchu pozemní komunikace, při zařazení do svého jízdního pruhu dostal s vozidlem smyk a to nekontrolovatelně vyjelo mimo silnici. Následně došlo k nárazu do stromu, po kterém došlo k výbuchu přední části osobního automobilu,“ uvedl nprap. Jakub Kopřiva.

Ilustrační fotografie.

Mohlo by se vám také líbit...