Aktuálně Ze života složek IZS

Zfetovaný řidič autobusu v Kladně srazil ženu, ta bohužel přišla o nohu

K závažné dopravní nehodě došlo poslední listopadový den v odpoledních hodinách v Kladně. Autobus jedoucí jako služební jízda srazil osmasedmdesátiletou ženu.

K nehodě došlo kolem druhé hodiny odpoledne na přechodu pro chodce na Náměstí Svobody. Řidič ročník 1987 pravděpodobně přehlédl ženu přecházející přes přechod pro chodce. Na místo události okamžitě vyrazily posádky ZZS Středočeského kraje včetně posádky LZS z Prahy. Na místo samozřejmě také zamířila policie.

Žena bohužel při nehodě utrpěla ztrátové poranění dolní končetiny. Leteckou záchrannou službou pak byla přepravena do jedné z nemocnic v Praze. Standardním postupem po dopravní nehodě je provedení dechové zkoušky. Ta byla negativní. Policisté ale provedli i text na přítomnost drog v těle. Ten vyšel pozitivně na pervitin.

Policisté převezli muže do nemocnice na odběr krve. Nyní se případem budou zabývat dopravní policisté s kriminalisty z Kladna. Policie České republiky hledá svědky této události. Pakliže jste viděli dopravní nehodu, zavolejte na tísňovou linku 158.

Foto: Policie České republiky

Mohlo by se vám také líbit...