Aktuálně

Při tragické nehodě u tunelu Hřebeč zemřely tři osoby. Prosíme, nejen na této silnici, dodržujte rychlost!

Zhruba hodinu po poledni 8. června byla na tísňové linky v Pardubickém kraji oznámena závažná dopravní nehoda tří osobních a jednoho nákladního vozidla na silnici I/35 u obce Koclířov.

Na místo vyrazili policisté, profesionální hasiči z CHS Svitavy a HS Moravské Třebové a pozemní i letecká posádka ZZS. Po příjezdu na místo události hasiči museli vyprostit jednoho řidiče. Tři osoby byly ošetřeny záchranáři, jednu z nich pak do nemocnice přepravil vrtulník LZS.

Hasiči museli také vyprostit z vozidla zemřelé osoby, to ale až po zadokumentování nehody dopravními policisty a kriminalisty ÚO Svitavy. Následně provedli úklid vozovky. V průběhu záchranných a vyprošťovacích prací, následně při dokumentaci nehody, byla zvolena objízdná trasa přes obec Koclířov.

Dopravní nehodou se budou zabývat dopravní policisté společně s kriminalisty Územního odboru Svitavy. Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

Nejen na této silnici, ale i na jiných, dbejte zvýšené opatrnosti. Nenechte se svést k rychlé jízdě! Silnice I/35 je v tomto ohledu snad „unikátem“, neboť dle předpisů jedoucích řidiček a řidičů je tam dle zde jezdících řidičů velmi málo.

Foto: HZS Pardubického kraje a PČR

Mohlo by se vám také líbit...