Aktuálně

5 000 Kč vynesla dražba kalendáře Rostislava Stacha!

Je mi velkou ctí, že dnes mohu napsat tento článek. Článek, který pojednává o strašně milém a fajn přístupu fanoušků projektu Ze života IZS! Muž, jenž kalendář vydražil za 5 000 Kč navíc chce, aby byl kalendář zaslán na dětské oddělení Městské nemocnice Čáslav.

Aukce se zúčastnilo hned několik žen a mužů. Postupně jsme se dostali k částce 1 000 Kč a následovala částka 3 000 Kč. Muž, který si nepřeje být zmiňován (a já prosím, abychom jeho přání respektovali), nakonec za kalendář s věnováním autora Rostislava Stacha nabídl 5 000 Kč. Jaké bylo mé překvapení, když řekl, že nechce být vidět, že nepotřebuje „bonus“ dodaný ze strany mě, autora projektu Ze života IZS, naopak chce, aby byl kalendář tam, kde udělá ještě více radosti.

Peníze pro rodinu nemocné Verunky

Kalendář z prostředí záchranné služby připravil Rostislav Stach. Řidič ZZS Karlovarského kraje mající zábavu ve fotografování přírody a své práce. Rosťa připravuje již šest let obdobné kalendáře a projekt Ze života IZS je hrdým partnerem jeho kalendářů. Tento rok finance získané prodejem kalendářů poputují k rodině čtyřleté onkologicky nemocné Verunce žijící v Plané u Mariánských Lázní.

Rád bych ještě s Rosťou Stachem dodal, že si strašně moc vážíme všech, kteří se rozhodli pořídit si kalendář a také se zapojit do aukce. Osobně bych chtěl vyzdvihnout několik osob. Tyto osoby, nebudu záměrně jmenovat, zakoupily kalendáře a ještě k tomu buďto přidaly další finanční prostředky, nebo prostě oznámily, že kalendáře má Rosťa dát nějakému z dětských pacientů, které Rosťa s kolegyněmi/kolegy poveze. A to je prostě paráda!

Pokud je tu někdo, kdo si chce kalendář objednat, stojí 300 Kč a je nejlepší kontaktovat autora – Rostislava Stacha přes Facebook případně se ozvěte na info@zezivotaizs.cz, předám kontakt další.

Mohlo by se vám také líbit...