Aktuálně Proti zločinu!

V Liberci došlo k závažnému napadení, hledají se svědci incidentu

V sobotu, 28. října, došlo v době kolem 13:50 v ulici Kunratická v Liberci k fyzickému napadení a následného bodnutí do hrudníku muže.

Vše začalo již na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká. Kolemjdoucí muž plivl na vozidlo tovární značky AUDI A3 bílé barvy v době, kdy vozidlo stálo na světelné křižovatce na červenou.  Řidič uvedeného vozidla, který se chtěl dotázat na důvod tohoto jednání, se za ním rozjel a zastavil v ulici Kunratická. Místo odpovědi však muž opětovně plivl na auto a vystoupivšího řidiče udeřil dvěma údery do obličeje a zasadil mu bodnou ránu nožem do oblasti hrudníku. Řidič byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou Liberec s poraněním hrudníku do Krajské nemocnice v Liberci,“ uvedla por. Bc. Klára Jeníčková, tisková mluvčí PČR Libereckého kraje.

Policisté z Liberce žádají veřejnost o spolupráci při vyšetřování tohoto trestného činu. Kriminalisté přijímají jakékoli svědectví, případně pak záznamy z palubních kamer, které by mohly vést k prošetření celého napadení.

Svědectví můžete uvést na obvodním oddělení Liberec – Vápenka nebo na tísňové lince 158. Policisté děkují předem všem za spolupráci.

Mohlo by se vám také líbit...