Aktuálně

Pád školou povinné dívky z mostu v Ostravě skončil tragicky

Tragickým případem z Ostravy, kdy nezletilá dívka pravděpodobně skočila z mostu na ulici Výškovická a dopadla na ulici Rudná, se zabývají ostravští kriminalisté.

K události došlo v úterý, 13. února, kolem 08:15. Po oznámení události na tísňové linky na místo vyrazily nejbližší hlídky Policie české republiky (OHS, OOP, DI), ale také hasiči a záchranáři s posádkami RV a RZP.

I když záchranáři na místě události byli za čtyři minuty od převzetí výzvy k výjezdu, dívka školního věku nejevila žádné známky života. Na první pomoc, kterou poskytoval svědek události, navázali ihned záchranáři s lékařem. Ti zajistili vstup do kostní dřeně, dýchací cesty a převedli dívku na přístrojem řízenou ventilaci. Současně probíhala kontinuální resuscitace. Bohužel ani po desítkách vší dostupnou péčí se stav dívky nepodařilo zvrátit. Lékař musel u dívky konstatovat úmrtí.

Ostravští kriminalisté po dojezdu na místo se ihned celým případem začali zabývat. Zjistili, že na pádu dívky nenese vinu žádná další osoba. Je více než pravděpodobné, že dívka tímto činem ukončila svůj život dobrovolně.

Mohlo by se vám také líbit...