Aktuálně

Řidička autobusu Marie Weberová na policii odevzdala peněženku s větší finanční hotovostí

Řidička autobusu Marie Weberová se dostavila v sobotu 4. listopadu na OOP v Novém Boru, aby odevzdala peněženku nalezenou v autobuse. Ještě předtím totiž odjela svou směnu z Prahy do Nového Boru.

Peněženka patřila sedmdesátiletému seniorovi, který se vydal do České Lípy za účelem zaplacení důležité platby. „V penzionu, kde byl ubytovaný, ale zjistil, že peněženku s veškerými penězi, kterou si v Praze uložil do zadní kapsy kalhot, nemá. Byl z toho hodně zoufalý, protože nevěděl, co si bez nich počne. Jeho obav jsme ho nečekaně zbavili ještě téhož dne před půlnocí, kdy jsme ho telefonicky zkontaktovali a oznámili mu radostnou zprávu, že si může ztracenou peněženku i s celým jejím obsahem vyzvednout u nás na služebně,“ uvedla por. Bc. Ivana Baláková, tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje.

Policisté se od paní řidičky dozvěděli, že peněženku nalezla mezi sedačkami ve chvíli, kdy kontrolovala autobus po směně. Paní Marii policisté velmi děkují a je opravdu velmi fajn, že mezi námi jsou stále poctiví lidé.

Foto: Policie České republiky

Mohlo by se vám také líbit...