Aktuálně

VIDEO: Téměř pod okny SPJ ve Frýdku-Místku došlo k nehodě, „spejáci“ ihned vyrazili na pomoc

8. listopadu před osmou hodinou došlo na silnici I/56 ve Frýdku-Místku k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Nehoda se stala „pod okny“ budovy, kde sídlí SPJ KŘP Moravskoslezského kraje. Policisté ihned vyrazili na pomoc.

Řidič nákladního vozidla jedoucí od obce Ostravice směrem na Frýdek-Místek patrně při přejíždění z levého pruhu do pravého přehlédl osobní vozidlo. Řidička vozidla utrpěla krvácivé zranění v oblasti hlavy. Svědci nehody i policisté z SPJ ihned ženě začali poskytovat první pomoc. „Hlavu ji zajistili, aby nedošlo k poškození páteře a na ránu přiložili sterilní krytí k zastavení krvácení, současně ji poskytli tepelný komfort. Následně ji předali do rukou záchranářů. Taktéž pohotově zajistili místo dopravní nehody, kde byla doprava řízena po nezbytnou dobu kyvadlově,“ uvedla tisková mluvčí nprap. Bc. Kateřina Kubzová.

Na místo krom policistů vyrazili i profesionální hasiči a také posádky ZZS. Záchranáři si ženu převzali od policistů do své péče. Nehodou se zabývají dopravní policisté z Frýdku-Místku. Velké díky si zaslouží nejen policisté, ale i svědci nehody, hasiči a záchranáři.

Ilustrační fotografie.

Mohlo by se vám také líbit...